Een brievenbus van Doika

Wanneer je een brievenbus wilt kopen, zijn er veel mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Zo kan je kiezen uit wandbrievenbussen, pakketbrievenbussen of uit vrijstaande brievenbussen van Doika. De vrijstaande brievenbus van Doika is een populaire keuze voor veel mensen.

Dit komt omdat deze brievenbus veel voordelen heeft ten opzichte van andere soorten brievenbussen.

Ten eerste is de brievenbus van Doika gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij sterk en duurzaam is. Vrijstaande brievenbussen van Doika kunnen gemaakt worden van cortenstaal, aluminium, staal, roestvrij staal en van natuursteen.

Cortenstaal is een legering van verschillende corrosiebestendige eigenschappen gekregen van koper, chroom en nikkel. Dit zorgt voor een barrière laag dat ervoor zorgt dat verdere corrosie niet voorkomt. Het creëert een eigen kleur afhankelijk van verschillende factoren, waardoor het een uniek product is in elke tuin.

Aluminium, staal en roestvrij staal zijn metaalsoorten die erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Natuursteen is ook een erg uniek product dankzij de mooie materialen waarvan de brievenbus gemaakt wordt.

Daarnaast is hij ook makkelijk te monteren en demonteren, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen wanneer je dat wilt. Dankzij een aantal materialen die licht zijn, is een brievenbus makkelijk te verplaatsen. Houdt hier wel rekening met de verschillende eisen.

  • De brievenbus mag niet teveel lijken op de officiële TNT brievenbussen of andere algemene brievenbussen
  • De brievenbus moet zo dicht mogelijk aan de openbare weg staan
  • Niet meer dan 10 meter van de straat
  • Genummerd zijn met je huisnummer
  • De postbode mag niet meer dan 2,5 meter van de weg af

Tot slot is de prijs van deze brievenbus ook erg scherp, waardoor je niet teveel hoeft te betalen voor een topkwaliteit brievenbus.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.